Σελίδες

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παγωτό παρφέ σοκολάτας


Παγωτό παρφαί σοκολάτας

Ένα πραγματικά παρφαί παγωτό!!!

Συστατικά

  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα Παυλίδης
  • 2 βανίλλιες
  • σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ.
  2. Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
  4. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Φτιάχτε την, δεν θα απογοητευτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου